Friday, 2 March 2012

Kwa Kwa:3

Assalamualaikum,
hmpa semua tau kan aq dah habis exam dah kan? kan? Not trying to show off or apa2, tapi, Piqah dah rasa syok >_< Ok, 7A and 1B, haha now you guys can just take back what u said, Cuz I proved you guys wrong! BAM! haha, tak aih, lawak jer...
Ok, there is something I want to talk about,
One. Phone
Two.Birthday
 Ok, nombor satu, handset, gerr... i hate my current phone right now :/ Why?
1. Signal hilang pi man ntah..
2.Browser can't even work
3.No music, no video, nothing yang bes-bes
4.I regret picking it!
Dan, taun ni, I'm gonna save tons of money, tiap-tiap hari Piqah tak mau makan kat sekolah. Jangan tanya kenapa. Korang dah tau dah kan? And, and I can at least loose weight.. haha, insya-Allah.
And, once I collect my money, I'm gonna buy my dream phone, Xperia Active. Nothing special, but it'll make me feel please :)
Number two. birthday.
Ok, HB Piqah lambat lagi, tapi, sambil2 duk simpan duit dan..kurangkan berat, boleah aq rancang birthday aq.
It's rather simple. Four Friends together on a special day. Korang tau dah kan sapa 'Four Friends' aq tuh? Kalau korang tak tau, carilah sendiri, malas nak terangkan.
Simple, bowling, take pics, eat, take pics and go home. Simple kan? But it will mean everything to me :)
Korang semua doakan aq supaya berjaya dalam misi Piqah ya?
Make 2012 worth it!
XOXO, Shafiqah Amira

No comments:

Post a Comment