Wednesday, 25 April 2012

What's up? nothing :)


ASSALAMUALAIKUM <3
And hello:)
I'm  going to stop writing stories for now, since I'm into one big project. It's a secret, so shhhhhhh. haha. And another thing is that I won't be blogging for another week, cuz I'm finally going out of Kedah. It's Kelantan babeh!
Oh and, cuti-cuti pun kena belajar gak, k? Haha, which means, everyday homework from school pun kena buat gak >_< Bukan idea ayahku ataupun makku, just me :P Cuz, I ain't gonna be left out, and I'm a good girl k? hahaha, lawak jer, aku sebenarnya malas, lagi malas daripada budak laki dalam kelas aku... but, well, I'm doing it for my own good :D
My mum got this crazy idea which I'm so committed to, but I ain't gonna tell, sebab nanti korang tau, semangat aku lemah nanti :)))
Finie, pasai bowling petang tadi, aku tak leh pi sebab I have a humungous headache from the rain. So, I slept in the office and ate at 4. Soorrii noh kalau menyusahkan hmpa semua '___'.
So, hey Anis, aku call, hang jangan lupa nak angkat ye? hahaha
k, bye. see ya after a week sayang-s <3
viva#Shafiqah:)Amira

No comments:

Post a Comment